25 May, 2024 Saturday Saturday 25th May, 2024
26 May, 2024 Sunday Sunday 26th May, 2024
1
0

Bine ați venit la Pam Beach – complexul hotelier cu cea mai frumoasă panoramă la cazare din stațiunea Olimp, care vă oferă o primire călduroasă și multe surprize ! Vă așteptăm pe toți să le descoperiți !

Totul a fost reconstituit în cele mai mici detalii, pentru că cei care vor poposi aici să experimenteze cu adevărat idea de “locul în care ești bine-venit și bine-primit” ! Regula noastră supremă este armonia între confort și relaxare !

Începând din vara 2022 vă punem la dispoziție pentru o vacanță exact așa cum doriți piscina exterioară Infinity Pool cu cascadă, în design exotic și beach-bar pentru adulți, cât și o zonă acvatică pentru copii cu ansamblu de tobogane.

Surprindem plăcut oaspeții noștri mai mici cu noile locuri de joacă din interior (aparate electronice diverse, spații de creație copii. etc) și exterior (carusel, tobogane etc).

Restaurantul cu terasa superbă datorită priveliștii la Marea Neagră, vă oferă cele mai autentice și savuroase preparate culinare. Mâncarea sănătoasă este medicament pentru orice fel de preferințe. Meniul nostru este pregătit în totalitate de noi, “în casă”, gătit de sezon și folosind produse proaspete.

Hotelul Pam Beach Resort este localizat la doar 100 de metri de plaja cu nisip și la o plimbare de 5 minute de centrul stațiunii Olimp. Orașul Mangalia este la doar 7 kilometri distanță.

Vă invităm să descoperiți Complex Pam Beach din Olimp, unde aveți ocazia de a transforma o experiență într-o amintire unică, minunată! Nu pierdeți Ofertele noastre extrem de atractive de cazare, începând cu Oferta Start Summer, pentru luna iunie!

Rezervați acum direct la noi pe site:

25 May, 2024 Saturday Saturday 25th May, 2024
26 May, 2024 Sunday Sunday 26th May, 2024
1
0