PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SA CITITI SI SA ACCEPTATI ACESTE REGULI IN TOTALITATE. VIZITAREA IN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CA SUNTETI DE ACORD CU ACESTE REGULI.

Politica de confidențialitate

Prin aceasta “Politica de confidentialitate” ne angajam sa furnizam utilizatorilor informatii clare si complete despre datele pe care le colectam prin intermediul domeniului web www.hotelpambeach.ro si despre modul in care aceste date sunt stocate si folosite de catre compania noastra, dar si de catre partenerii nostri (retele de publicitate). “Politica de confidentialitate” explica, de asemenea, modul in care utilizatorul poate gestiona preferintele legate de navigarea pe Internet si politica de cookies.

S.C. Muntenia Estival 2002 S.A. respecta dreptul la intimitate al persoanelor care viziteaza site-ul nostru si comunica cu noi pe cale electronica. Am dezvoltat astfel aceasta “Politica de confidentialitate” cu scopul de a va informa asupra modului in care www.hotelpambeach.ro colecteaza, foloseste si proceseaza informatiile cu caracter personal.

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu practicile descrise in aceasta “Politica de Confidentialitate”. Daca nu sunteti de acord cu aceasta politica de confidentialitate, va rugam sa nu utilizati acest site. Ne rezervam dreptul de a face modificari la aceasta politica de confidentialitate in orice moment. Orice modificari vor fi postate in aceasta politica de confidentialitate, iar modificarile se vor aplica pentru activitati si informatii colectate ulterior publicarii. Va incurajam sa revedeti periodic aceasta politica de confidentialitate pentru a va asigura ca sunteti informati cu privire la orice schimbari si la modul in care informatiile pot fi utilizate.

Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal si supraveghere video

Această politica de confidențialitate („Politica”) se aplică societatii Muntenia Estival 2002 SA. Ne straduim să livrăm produse, servicii și experiențe memorabile tuturor clientilor nostri. Ne bucurăm că sunteți clientul nostru și prețuim loialitatea dvs. Suntem conștienți de faptul că, în zilele noastre, confidențialitatea reprezintă o problemă importantă. Am dezvoltat această Politica pentru a prezenta modul nostru de gestionare a informațiilor personale pe care le colectăm de la dvs. sau despre dvs. pe website-ul sau la sediul nostru, prin comunicări scrise sau orale cu noi, atunci când vizitați proprietatea noastra, sau din alte surse.

Dacă sunteți rezident în Spațiul Economic European (SEE), vă rugăm să consultați Anexa A pentru informații suplimentare cu privire la utilizarea de către Muntenia Estival 2002 SA a datelor dvs. cu caracter personal.

Utilizând oricare dintre produsele sau serviciile noastre și/sau acceptând această Politica, de exemplu în contextul înregistrării pentru oricare dintre produsele sau serviciile noastre, înțelegeți și confirmați că vom colecta și utiliza date cu caracter personal așa cum este descris în această Politica.

DATE PERSONALE COLECTATE DE LA TERȚE PĂRȚI

Este posibil să colectăm informații despre dumneavoastră și de la terți, inclusiv informații de la partenerii de carduri și alți parteneri ai noștri; de la serviciile aferente rețelelor sociale care sunt în concordanță cu setările făcute de dumneavoastră pentru aceste servicii; și din alte surse terțe care sunt autorizate prin lege să ne transmită datele dumneavoastră. Utilizăm și distribuim aceste informații (și putem adăuga aceste informații la alte informații pe care le deținem la dosar despre dumneavoastră) în scopurile descrise în această Politica.

Noi folosim datele dvs. cu caracter personal în mai multe moduri, inclusiv pentru a oferi și personaliza serviciile pe care le solicitați și pe care le așteptați de la Hotel Pam Beach pentru a vă oferi nivelul așteptat de ospitalitate în cameră și în în cadrul proprietății noastre, pentru promoțiile de vânzări, precum și așa cum este stabilit mai jos în detaliu. Vom colecta consimțământul dvs. înainte de a vă prelucra datele atunci când este necesar conform legislației aplicabile.

Suntem obligați să colectăm anumite date, inclusiv numele dvs., adresa, informațiile dvs. de plată și informații despre documentele de călătorie, pentru a vă procesa rezervarea. Necomunicarea acestor informații va determina incapacitatea noastră de a vă procesa rezervarea.

 • Planificarea conferințelor și a evenimentelor: Putem folosi informațiile dvs. personale pentru a vă furniza informații cu privire la planificarea conferințelor și a evenimentelor.
 • Marketing și comunicare: În cazurile autorizate, este posibil să folosim informațiile dumneavoastră personale pentru a vă furniza sau oferi buletine informative, promoții și oferte speciale recomandate, precum și alte mesaje publicitare în funcție de orice preferințe privind comunicarea exprimate de dumneavoastră. Folosim informațiile dvs. pentru a furniza mesaje în cadrul sejurului, alerte cu privire la cont și confirmări pentru rezervări; pentru a vă trimite mesaje de marketing; și pentru a desfășura studii, tombole, trageri la sorți și alte concursuri. Putem transmite aceste comunicări prin e-mail, prin poștă, prin publicitate online, rețele de socializare, telefon, mesaje text (inclusiv SMS și MMS), notificări și alte mijloace (inclusiv mesaje pe proprietate, cum ar fi prin televiziunea în cameră). Cu acordul dumneavoastră, folosim conținutul generat de utilizator (cum ar fi fotografii) de la serviciile aferente rețelelor de socializare pentru a afișa reclame pe site-ul nostru web și în aplicațiile noastre.
 • Îmbunătățirea serviciilor: Putem folosi informațiile dvs. personale pentru a îmbunătăți serviciile Hotel Pam Beach și pentru a ne asigura că site-ul nostru, produsele și serviciile reprezintă interes pentru dvs. Folosim informațiile dvs. personale și pentru a vă oferi nivelul așteptat de ospitalitate în cameră și oriunde pe proprietatea noastră. Aceasta poate include furnizarea abilității de a controla tehnologia din cameră prin site-ul nostru web sau aplicațiile de pe dispozitivele personale.
 • Factura prin e-mail: Putem folosi adresa dumneavoastră de e-mail pentru a vă trimite factura hotelului prin e-mail. Este responsabilitatea dvs. de a vă asigura că avem adresa de e-mail corectă (și preferată) din partea dvs. Dacă efectuați o rezervare pentru o altă persoană folosind adresa dvs. de e-mail, factura electronică a persoanei respective va fi transmisă pe adresa dvs. de e-mail.
 • Corectitudinea, analiza și personalizarea datelor: Vă putem corobora informațiile personale cu date din surse terțe cu scopul de a actualiza și a analiza informațiile dvs. Ne bazăm și pe informații de la terți pentru a putea oferi servicii mai bune și mai personalizate. Spre exemplu, dacă vă conectați rețele de socializare sau alte conturi la serviciile noastre, putem folosi aceste informații pentru a face experiența dvs. cu noi mai personală și socială, sau putem să o partajăm și să o folosim după cum este descris în prezenta Politica.
INFORMAȚIILE PERSONALE PE CARE LE PARTAJĂM

Pentru a vă oferi nivelul așteptat de ospitalitate și a vă furniza cel mai bun nivel al serviciilor, este posibil să transmitem informațiile dumneavoastră personale membrilor portofoliului de mărci Muntenia Estival 2002 SA, furnizorilor noștri de servicii și altor terțe părți, după cum este prezentat în detaliu mai jos:

 • Evenimente în grup sau întâlniri:  Dacă vizitați HOTEL PAM BEACH în cadrul unui grup sau al unei conferințe, informațiile solicitate pentru planificarea întâlnirii și a evenimentului pot fi partajate cu organizatorii acestor întâlniri și evenimente și, dacă este cazul, cu oaspeții care organizează sau participă la întâlnire sau eveniment.
 • Parteneri de afaceri:  Ne putem asocia cu alte companii pentru a vă furniza produse, servicii sau oferte pe baza experiențelor dvs. pe proprietatea noastra și putem partaja informațiile în mod corespunzător cu partenerii noștri de afaceri. De exemplu, vă putem aranja închirierea unei mașini sau furnizarea de alte servicii de la partenerii noștri de afaceri și, în consecință, putem partaja cu aceștia datele dvs.. Putem partaja informațiile dvs. personale, cum ar fi adresa de e-mail, cu partenerii noștri companii de turism pentru a-i sprijini în evaluarea conformității cu politicile de turism sau participarea la planurile tarifare speciale sau pentru a ne implica în marketing în co-branding cu partenerii noștri companii de turism. Partenerii noștri vă pot furniza oferte mai relevante pe baza informațiilor pe care le transmitem cu privire la experiențele dumneavoastră în cadrul proprietății noastre.
 • Co-sponsori ai promoțiilor:  Putem cosponsoriza promoții, loterii, tombole, competiții sau concursuri cu alte companii sau putem furniza premii pentru loterii și concursuri sponsorizate de alte companii. Dacă participați la aceste loterii sau concursuri, putem partaja datele dvs. personale cu sponsorul colaborator sau cu un sponsor terț.
 • Servicii la locație:Este posibil să transmitem informații personale furnizorilor de servicii la proprietate, cum ar fi servicii de tip concierge, organizari de excursii sau cine festive.
 • Furnizorii de servicii:  Ne bazăm pe terți pentru a furniza servicii și produse în numele nostru și putem partaja informațiile dvs. personale cu aceștia, în mod corespunzător. Furnizorii noștri de servicii sunt obligați prin contract să protejeze informațiile dumneavoastră personale și nu le pot utiliza sau distribui în alt mod, cu excepția cazurilor impuse prin lege. Putem folosi furnizori de servicii pentru a vă comunica noutăți și oferi materiale promoționale și tranzacționale în numele nostru, inclusiv reclame online și pe mobil personalizate în funcție de preferințele dumneavoastră și conform legislației aplicabile.
 • Altele:  Pe lângă aceasta, Mntenia Estival 2002 SA poate dezvălui informații personale pentru: (i) a respecta legile aplicabile, (ii) a răspunde cererilor guvernamentale sau ale autorităților publice, (iii) a respecta procesul juridic valid, (iv) a proteja drepturile, confidențialitatea, siguranța sau proprietatea Muntenia Estival 2002 SA vizitatorii site-ului, clienții, angajații sau publicul, (v) a ne permite să găsim remedii disponibile sau să limităm daunele pe care le putem susține, (vi) a aplica termenii și condițiile. Deoarece informațiile din categoria alte informații nu vă identifică personal, acestea pot fi dezvăluite pentru orice scopuri permise de lege.  În anumite cazuri, putem combina alte informații cu informații personale. Dacă combinăm alte informații cu informații personale, informațiile combinate vor fi tratate ca informații personale potrivit prezentei Declarații.
INFORMAȚII CONFIDENȚIALE

Termenul „informații sensibile“ se referă la informațiile privind originea dumneavoastră rasială sau etnică, opiniile politice, convingerile religioase sau filozofice, calitatea de membru sindical, sănătatea, viața sexuală sau orientarea sexuală, informații genetice, antecedente penale și orice alte date biometrice utilizate în scopul identificării unice.

În general, nu colectăm informații sensibile, cu excepția cazului în care acestea sunt oferite voluntar de dvs. sau dacă suntem obligați să facem acest lucru în conformitate cu legile sau reglementările aplicabile. Putem folosi datele privind sănătatea furnizate de dumneavoastră pentru a vă servi mai bine și a vă îndeplini nevoile speciale (de exemplu, furnizarea accesului pentru persoanele cu handicap).

INFORMAȚII PERSONALE DESPRE COPII

Nu colectăm în mod conștient informații personale despre persoanele sub 18 ani. În calitate de părinte sau tutore, vă rugăm să nu permiteți copiilor să trimită date personale fără permisiunea dvs..

LINKURI CĂTRE SITE-URILE WEB ȘI SERVICIILE TERȚILOR

Site-ul nostru poate conține linkuri către site-uri terțe. Rețineți faptul că nu ne asumăm responsabilitatea pentru colectarea, utilizarea, păstrarea, partajarea sau dezvăluirea datelor sau informațiilor de către astfel de terțe părți. În cazul în care folosiți sau furnizați informații pe site-urile terților, se aplică termenii și politica de confidențialitate a site-urilor respective. Vă sfătuim să citiți politica de confidențialitate ale site-urilor pe care le vizitați înainte de a trimite date personale.

HOTEL PAM BEACH se poate asocia cu un număr limitat de furnizori de internet, pentru a oferi acces la internet oaspeților noștri. Folosirea serviciilor de internet pe proprietate cade sub incidența termenilor de utilizare și a politicii de confidențialitate ale furnizorilor terți de internet. Puteți accesa termenii și politicile respective utilizând linkurile de pe pagina de autentificare a serviciului respectiv, sau vizitând site-ul web al furnizorului de internet.

PROTEJAREA DATELOR PERSONALE

HOTEL PAM BEACH va lua măsuri rezonabile pentru: (i) a proteja informațiile personale de accesul neautorizat, de dezvăluire sau de distrugere și (ii) a păstra informațiile personale precise și actualizate după caz. HOTEL PAM BEACH are o echipă internă solidă de profesioniști dedicați în domeniul securității informațiilor care sunt responsabili pentru crearea, actualizarea și gestionarea programului de securitate HOTEL PAM BEACH. Echipa HOTEL PAM BEACH este responsabilă (printre altele) pentru monitorizarea sistemelor noastre pentru potențiale intruziuni, pentru reacția la incidente potențiale, pentru susținerea securității informațiilor la nivel de proprietate, pentru revizuirea și actualizarea regulată a controalelor de securitate pe care HOTEL PAM BEACH le utilizează pentru a proteja datele și pentru a oferi instruire în programul de securitate a informațiilor HOTEL PAM BEACH.

În cazul unui incident de securitate, HOTEL PAM BEACH va notifica autoritățile de reglementare și/sau consumatorii, în conformitate cu legile și reglementările aplicabile.

Cerem și afiliaților și furnizorilor noștri de servicii cu care partajăm informații personale să facă eforturi rezonabile pentru a păstra confidențialitatea informațiilor personale despre dvs. Pentru tranzacțiile online, utilizăm măsuri tehnologice rezonabile pentru a proteja informațiile personale pe care ni le transmiteți prin intermediul site-ul nostru. Totuși, din păcate, niciun sistem de securitate sau sistem de transmitere a datelor pe internet poate garanta securitatea datelor dvs.

Pentru protecția vieții dumneavoastră private, vă recomandăm să nu ne transmiteți numerele cardurilor de credit sau orice alte informații personale confidențiale prin e-mail.

Vom solicita detaliile cardului de credit doar prin telefon atunci când faceți o rezervare sau aplicați pentru un pachet promoțional. Nu vă vom contacta pentru a vă solicita orice tip de informație de autentificare. Dacă primiți acest tip de solicitare, nu răspundeți. Vă solicităm să ne înștiințați la dpo@dataprotection.ro.

MODIFICAREA ȘI ACCESAREA DATELOR DVS. PERSONALE

În măsura în care legea o impune, puteți solicita să vă informăm cu privire la datele cu caracter personal pe care le deținem în legătură cu dvs. și, după caz, să vă retrageți acordul pentru anumite activități de prelucrare a datelor și/sau să solicitați actualizarea, corectarea, ștergerea și/sau oprirea prelucrării informațiilor dvs. personale. Vom face toate actualizările și modificările necesare în termenul stabilit de lege. Atunci când ne este permis prin lege, este posibil să percepem o taxă corespunzătoare pentru acoperirea costurilor de răspuns la solicitare. Aceste solicitări pot fi trimise în scris la adresa dpo@dataprotection.ro. sau către Responsabilul pentru Protecția Datelor Personale, la adresa Olimp, Complex Pam Beach.

Pentru a vă proteja confidențialitatea, putem răspunde la astfel de solicitări la adresa de e-mail pe care ați înregistrat-o sau ne-ați furnizat-o prin alte metode. Rețineți faptul că, în cazul în care faceți o astfel de solicitare, există posibilitatea să nu vă putem oferi calitatea și varietatea serviciilor cu care sunteți obișnuit.

De asemenea, în anumite circumstanțe, în funcție de legislația aplicabilă, ne puteți solicita să încetăm transmiterea informațiilor personale despre dumneavoastră către partenerii noștri de afaceri sau puteți solicita ca HOTEL PAM BEACH să înceteze utilizarea informațiilor personale despre dumneavoastră, scriindu-ne la adresa de e-mail sau adresa poștală de mai sus. Vom încerca să onorăm această solicitare, în conformitate cu legislația în vigoare.

PĂSTRAREA DATELOR PERSONALE

Păstrăm datele dvs. personale pentru perioada necesară realizării scopurilor explicate în prezenta Politica, dacă o perioadă mai lungă de timp de păstrare nu este necesară sau permisă de legea aplicabilă. Noi păstrăm datele cu caracter personal colectate pentru a efectua rezervările clienților timp de șapte ani de la terminarea șederii. Păstrăm și alte date cu caracter personal pentru perioade mai scurte de timp, dacă este posibil și dacă acest lucru ne este permis de lege.

Vom distruge informațiile dumneavoastră personale cât mai curând posibil și într-un mod în care să nu mai poată fi recuperate sau reconstituite.

Dacă informațiile personale sunt imprimate pe suport de hârtie, acestea vor fi distruse într-un mod sigur, prin tocarea sau arderea documentelor pe suport de hârtie sau în alt mod, iar dacă acestea vor fi salvate pe suporturi electronice, vor fi distruse prin mijloace tehnice pentru a asigura faptul că informațiile nu mai pot fi recuperate sau reconstituite ulterior.

DREPTURILE DUMNEAVOASTRA CU PRIVIRE LA COMUNICĂRILE IN SCOP DE MARKETING

Dacă ne-ați furnizat informațiile dvs. de contact (adresa de e-mail sau numărul de telefon), am putea să vă informăm despre produsele și serviciile noastre în conformitate cu preferințele pe care vi le-ați exprimat și cu consimțământul dumneavoastră sau să vă invităm la evenimente prin e-mail, publicitate online, social media, WhatsApp, telefon, mesaje text (inclusiv SMS și MMS), poștă și prin alte mijloace (inclusiv prin mesaje cu circuit închis, în interiorul proprietății, cum ar fi televizorul dvs. din cameră).

Dacă preferați să nu mai primiți materiale publicitare prin e-mail, puteți opta pentru dezabonare folosind funcția de dezabonare din e-mailul pe care îl primiți de la noi. Solicitările de dezabonare pot dura până la zece zile lucrătoare pentru a intra în vigoare.

Pentru a vă dezabona de la mesajele text, comunicați la recepția hotelului faptul că nu mai doriți să primiți mesaje text din partea hotelului nostru sau scrieți-ne (incluzând adresa dvs. de e-mail) la adresa de e-mail dpo@dataprotection.ro. sau către Responsabilul pentru Protecția Datelor Personale, la adresa Olimp, Complex Pam Beach, Romania.

Pentru a fi adăugat în lista internă HOTEL PAM BEACH a celor care nu mai doresc să fie apelați, trimiteți un mesaj la dpo@dataprotection.ro.

MODIFICĂRI ALE POLITICII

Există posibilitatea să aducem modificări acestei Politici din când în când. Dacă vom efectua modificări materiale la această Politica, vom publica un link către Politica revizuită pe pagina de pornire a site-ului nostru, iar dacă v-ați înregistrat pentru oricare dintre produsele sau serviciile noastre, vă vom informa prin intermediul unui canal de comunicare cu privire la furnizarea acestora. Puteți afla data ultimei actualizări a Politicii, consultând link-ul și data de la începutul Politicii. Orice schimbare a prezentei Politici va intra în vigoare în momentul publicării Politicii revizuite pe site. Folosirea acestui site, a oricăruia dintre produsele și serviciile noastre și/sau oferirea consimțământului pentru Politica actualizată în urma acestor modificări constituie acordul dvs. pentru intrarea în vigoare a Politicai revizuite.

CONTACTAŢI-NE

Dacă aveți întrebări despre această Politica sau despre modul în care HOTEL PAM BEACH procesează datele dvs. cu caracter personal sau dacă vreți să ne complimentați sau să ne transmiteți o plângere, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la adresa de e-mail dpo@dataprotection.ro. sau in scris, către Responsabilul pentru Protecția Datelor Personale, la adresa Olimp, Municipiul Mangalia Complex Muntenia I3, camera 2 , in incinta hotel Muntenia, Hotel Pam Beach, jud. Constanta , Romania.

Vom răspunde în decurs de 30 zile sau mai devreme, dacă este posibil.

ANEXA A
DISPOZIȚII SUPLIMENTARE APLICABILE PRELUCRĂRII
DATELOR CU CARACTER PERSONAL ALE REZIDENȚILOR SEE

Pentru persoanele fizice care au reședința în SEE, această Anexă prezintă anumite informații suplimentare pe care HOTEL PAM BEACH este obligat să vi le furnizeze, precum și anumite drepturi pe care le aveți în ceea ce privește prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, în conformitate cu legile locale aplicabile. Prezenta anexă va prevala în măsura în care nu intră în contradicție cu vreo dispoziție din corpul principal al acestei Declarații.

Operatorul de date personale (controlor): AUTORITATEA NATIONALA DE SUPRAVEGHERE A PRELUCRARII CU CARACTER PERSONAL, cu sediul : Bd Generam Ghe Magheru, nr 28 – 30. Sect 1, Bucuresti. La adresa de mail dpo@dataprotection.ro.

Ofițerul de protecție a datelor: Responsabilul pentru Protecția Datelor al HOTEL PAM BEACH, cu sediul social in Olimp, Municipiul Mangalia Complex Muntenia I3, camera 2 , in incinta hotel Muntenia, nr. de inregistrare la Registrul Comertului J13/3318/2018, cod unic de inregistare RO 14681603, in persoana doamnei Stamate Valentina, in functia de Sef Marketing, Tel: 0753146331; 0723159190.

Scopurile și temeiurile juridice pentru prelucrarea datelor: HOTEL PAM BEACH procesează datele dvs. cu caracter personal pentru scopurile stabilite în Secțiunile 4 (Utilizarea informațiilor personale colectate despre dvs.) și 5 (Informații personale pe care le împărtășim) din corpul principal al acestei Politici.

Bazele legale pentru activitățile de procesare ale HOTEL PAM BEACH includ prelucrarea informațiilor necesare pentru a ne respecta obligațiile contractuale, respectarea obligațiilor legale, protejarea siguranței angajaților, oaspeților și a altor persoane, pentru interesele noastre legitime de afaceri și ca urmare a consimțământului dumneavoastră.

Temeiul juridic special pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal se bazează pe scopul pentru care aceste informații au fost furnizate sau colectate:

 • Sondaje: Completarea sondajelor este opțională – procesăm informațiile obținute din sondaje în baza consimțământului dvs. și în legătură cu promovarea intereselor noastre de afaceri, inclusiv marketing, îmbunătățiri ale serviciilor și analize.
 • Colectarea la locație:
 • Când efectuați o rezervare și când vă aflați în hotelul nostru, vă vom procesa numele, adresa, informațiile de contact și detaliile șederii (ziua și ora sosirii și plecării, informații despre autovehicul și informații despre celelalte persoane care călătoresc sau sunt cazate împreună cu dvs.), în baza relației noastre contractuale cu dvs. De asemenea, procesăm astfel de date pentru interesele noastre de afaceri, inclusiv pentru marketing, îmbunătățiri ale serviciilor, și pentru analiza și personalizarea serviciilor, așa cum sunt descrise acestea în secțiunea 4 din Declarația globală de confidențialitate (de mai sus).
 • Colectăm anumite date cu caracter personal suplimentare în timpul rezervării/înregistrării la proprietatea noastră (cum ar fi informații legate de actul de identitate sau pașaport), după cum este necesar pentru a ne conforma obligațiilor legale.
 • Utilizăm televiziune cu circuit închis și alte măsuri de securitate în cadrul proprietăților noastre, care pot capta sau înregistra imagini ale oaspeților și vizitatorilor în zonele publice, precum și informații referitoare la locația dvs. în timp ce vă aflați pe proprietatea noastra (prin intermediul cartelelor de acces în cameră și altor tehnologii) în scopul asigurării protecției personalului, oaspeților și vizitatorilor pe proprietățile noastre.
 • Profiluri de evenimente: Procesăm datele cu caracter personal obținute în legătură cu evenimentul dvs. pe baza relației noastre contractuale cu dvs. și a intereselor noastre de afaceri, inclusiv pentru marketing, îmbunătățiri de servicii, analiză și personalizare a serviciilor, conform descrierii din secțiunea 4 din Declarația noastră globală de confidențialitate (de mai sus).
 • Medii de socializare: Participarea la activitățile și ofertele conținute de mediile de socializare sponsorizate de HOTEL PAM BEACH este voluntară – noi procesăm informațiile obținute prin participarea la mediile de socializare pe baza consimțământului dvs. și în scopul promovării intereselor noastre de afaceri conexe, inclusiv pentru marketing, îmbunătățirea serviciilor și analiza și personalizarea serviciilor, conform descrierii din secțiunea 4 din Declarația noastră globală de confidențialitate (de mai sus).
 • Promoții și tombole: Participarea la tombole, concursuri și alte oferte promoționale este voluntară – noi procesăm informațiile obținute din această participare pe baza consimțământului dvs. și după cum este necesar pentru a administra oferta. De asemenea, folosim anumite date pentru scopurile noastre de afaceri, inclusiv pentru marketing, îmbunătățiri ale serviciilor și analiza și personalizarea serviciilor, conform descrierii din secțiunea 4 din Declarația globală de confidențialitate (de mai sus).
 • Marketing direct: Noi folosim datele cu caracter personal pentru a vă trimite mesaje de marketing pe baza consimțământului dvs. exprimat. Puteți să vă retrageți consimțământul pentru comunicările de marketing direct în orice moment, contactând-ne la adresa dpo@dataprotection.ro urmând instrucțiunile de dezabonare din mesajul de marketing sau transmitand o cerere scrisa la următoarea adresă: Loc. Olimp, Complex Pam Beach, jud Constanta.

Păstrarea datelor: Păstrăm datele dvs. cu caracter personal pe perioada necesară pentru a îndeplini scopul pentru care au fost colectate, de regulă pe durata oricărei relații contractuale și pentru orice perioadă ulterioară, după cum este necesar sau permis de legea aplicabilă. Politicile noastre de păstrare a datelor reflectă statutul aplicabil al perioadelor de prescripție și al cerințelor legale.

Drepturile privind datele aplicanților: Rezidenții din SEE au următoarele drepturi :

Dreptul de a-și accesa, corecta și șterge datele: Aveți dreptul să:

 • ne cereți să confirmăm dacă vă prelucram sau nu datele cu caracter personal
 • primiți informații despre modul în care sunt prelucrate datele dumneavoastră
 • obțineți o copie a datelor dvs. cu caracter personal
 • ne solicitați să actualizăm sau să corectăm datele dvs. cu caracter personal
 • ne solicitați să vă ștergem datele cu caracter personal în anumite circumstanțe

Dreptul de opoziție la prelucrarea datelor: Aveți dreptul să solicitați ca HOTEL PAM BEACH să înceteze procesarea datele dvs. cu caracter personal:

 • pentru activități de marketing, inclusiv întocmirea de profiluri
 • în scopuri statistice
 • atunci când o astfel de prelucrare are ca scop derularea intereselor noastre legitime de afaceri, cu excepția cazului în care suntem în măsură să demonstrăm că există o cerință legală pentru o astfel de procesare sau trebuie să vă procesăm datele cu caracter personal pentru inițierea, exercitarea sau apărarea împotriva unei acțiuni în justiție

Dreptul de a restricționa prelucrarea datelor: Aveți dreptul să solicitați HOTEL PAM BEACH să restrictioneze procesarea datelor dvs. cu caracter personal:

 • în timp ce HOTEL PAM BEACH evaluează sau este în curs de a răspunde unei solicitări din partea dvs. de a vă actualiza sau corecta datele cu caracter personal
 • în cazul în care o astfel de procesare este ilegală și nu doriți ca HOTEL PAM BEACH să vă șteargă datele
 • atunci când HOTEL PAM BEACH nu mai are nevoie de astfel de date, dar doriți să vă păstrăm datele pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea împotriva unei reclamații legale
 • în cazul în care ați depus o opozitie împotriva prelucrarii datelor pe baza intereselor noastre legitime de afaceri, în așteptarea răspunsului nostru la această solicitare
 • în cazul în care restrictionam prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal ca urmare a solicitării dvs., vă vom informa în prealabil de reluarea unui astfel de proces.

Cererile pentru portabilitatea datelor personale:   Aveți dreptul să solicitați să vă furnizăm dvs. sau unei terțe părți pe care o desemnați anumite date cu caracter personal într-un format utilizat în mod obișnuit și care poate fi citit de mașină. Vă rugăm să rețineți, totuși, că drepturile de portabilitate a datelor se aplică numai datelor cu caracter personal pe care le-am obținut direct de la dvs. și numai în cazul în care prelucrarea se bazează pe consimțământul dvs. sau este necesară pentru a respecta un contract.

Trimiterea cererilor: solicitările dvs. pot fi trimise la adresa de e-mail  dpo@dataprotection.ro sau transmitand o cerere scrisa la următoarea adresă: lLoc Olimp, Complex Pam Beach, jud Constanta.

Vom răspunde la toate aceste cereri în 30 zile de la primirea solicitării, cu excepția cazului în care există circumstanțe atenuante, caz în care este posibil să fie necesare 60 zile pentru a vă răspunde. Vă vom informa dacă preconizăm că răspunsul nostru să dureze mai mult decât 30 zile. Rețineți totuși că anumite date cu caracter personal pot fi excluse de la astfel de drepturi în conformitate cu legile aplicabile privind protecția datelor. În plus, nu vom răspunde la nicio solicitare decât dacă putem verifica în mod corespunzător identitatea solicitantului. Vă putem percepe o taxă rezonabilă pentru copiile ulterioare ale datelor pe care le veți solicita.

Dacă aveți nelămuriri legate de practicile noastre privind datele sau de exercitarea drepturilor dvs., puteți să contactați HOTEL PAM BEACH la adresa dpo@dataprotection.ro sau autoritatea de supraveghere din statul membru de reședință.

Dreptul de a vă retrage consimțământul: Aveți dreptul să vă retrageți consimțământul pentru orice tip de procesare pe care o desfășurăm exclusiv pe baza consimțământului dvs. (cum ar fi trimiterea materialelor de marketing direct către contul personal de e-mail). Puteți să vă retrageți consimțământul pentru activitățile de marketing urmând instrucțiunile conținute de toate e-mailurile de marketing sau contactând dpo@dataprotection.ro. Pentru orice alte activități la care ați consimțit anterior, puteți contacta dpo@dataprotection.ro pentru retragerea unui astfel de consimțământ.

Profilarea și luarea de decizii automate: Putem folosi date cu caracter personal pentru a diviza grupuri mari de consumatori în subgrupuri de consumatori (cunoscute sub numele de segmente) bazate pe anumite tipuri de caracteristici comune, cum ar fi locația geografică, comportamentul sau datele demografice.

Cu consimțământul dvs., putem sa luăm decizii automate, adică fără interferență umană, utilizând segmentarea și/sau datele dvs. cu caracter personal specifice pentru a vă oferi anumite beneficii pe baza caracteristicilor dvs. (cum ar fi tarife reduse pentru cameră sau alte oferte speciale bazate pe locația geografică, comportamentul sau datele demografice).

Transferuri internaționale de date: Datele dumneavoastra cu caracter personal nu sunt de regula transferate in slte state. Cu toate acestea, in situatii ocazionale, putem transfera datele cu caracter personal pe care le colectăm în legătură cu scopurile descrise în această Politica în țări care nu au fost aprobate de către Comisia Europeană ca fiind țări ce oferă o protecție adecvată. În special, noi vă transferăm datele cu caracter personal în Statele Unite.

Folosim măsuri de siguranță adecvate pentru transferul datelor cu caracter personal în rândul afiliaților noștri din diferite jurisdicții și, acolo unde este necesar, am implementat clauze contractuale similare celor utilizate în Uniunea Europeană în relațiile dintre controlorii de date, precum și/sau alte măsuri de siguranță adecvate acestor scopuri. Pentru a obține o copie a acestor clauze sau informații suplimentare despre transferuri, puteți trimite cererea dumneavoastră la adresa dpo@dataprotection.ro.

POLITICA PRIVIND SUPRAVEGHEREA VIDEO HOTEL PAM BEACH OLIMP

1. Motivul legitim și temeiul juridic al supravegherii video

Utilizarea sistemului de supraveghere video este necesară pentru a menține un climat social optim și pentru a spori siguranța, securitatea și controlul accesului în incinta HOTEL PAM BEACH, astfel cum este prevăzut de Legea nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor, precum și Hotărârea Guvernului nr. 301/2012 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor.

Cadru legal:

a) Legea nr. 333 din 8 iulie 2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor, cu modificările şi completările ulterioare;

b) Hotărârea nr. 301 din 11 aprilie 2012 pentru aprobarea Normelor Metodologice a Legii nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor;

c) Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor)

d) Instrucţiunile Autorităţii Europene de Protecţie a Datelor Personale privind supravegherea video

2. Scopul și sfera politicii privind supravegherea video

HOTEL PAM BEACH OLIMP operează un sistem de supraveghere video pentru a preveni, descuraja, gestiona și ancheta incidentele de siguranță și securitate, precum și pentru protecția persoanelor, a bunurilor (de incendii, furturi, efracții, atacuri sau de orice altă amenințare). Sistemul de supraveghere video sprijină realizarea scopurilor comune legate de securitate și acces, prin monitorizarea unor zone și evenimente specifice. Sistemul face parte din măsurile menite să sprijine politicile de securitate ale HOTEL PAM BEACH.

Controlorul de date pentru operațiunea de procesare a supravegherii video este Compartimentul Securitate din cadrul HOTEL PAM BEACH OLIMP.

Această politică stabilește mecanismele de utilizare a sistemul de supraveghere video, precum și măsurile adoptate de HOTEL PAM BEACH pentru a proteja datele personale și viața privată a persoanelor aflate în incinta HOTEL PAM BEACH și în imediata sa apropiere.

Elementele acestei politici de supraveghere sunt aplicabile în toate spațiile HOTEL PAM BEACH OLIMP.

3. Asigurare operarii sistemului de supraveghere video în conformitate cu prevederile legislative referitoare la viața privată și protecția datelor

3.1. Revizuirea sistemului actual

Procedurile HOTEL PAM BEACH sunt revizuite periodic, pentru a se asigura conformitatea cu prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor)

3.2. Conformitatea

HOTEL PAM BEACH procesează imaginile în conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor).

3.3. Sistemul CCTV

Sistemul Closed-circuit television (CCTV) al HOTEL PAM BEACH poate fi supus periodic unei analize de risc pentru fiecare cameră de supraveghere în parte. Pe baza analizelor și cu obiectivul de a reduce la minimum monitorizarea zonelor care nu sunt relevante pentru scopurile avute în vedere, localizarea camerelor și unghiurile de vizionare pot fi modificate, înlocuite sau confirmate.

3.4. Transparența

Politica privind supravegherea video este disponibilă și publicată pe site-ul HOTEL PAM BEACH (www.hotelpambeach.ro).

3.5. Revizuirea politicii

Operatorul sistemului efectuează o revizuire a proporționalității utilizării sistemului de supraveghere video asupra protecției datelor cu caracter personal la fiecare doi ani. În cursul acestor revizuiri periodice, va aprecia dacă:

 • există în continuare nevoie de un sistem de supraveghere video;
 • sistemul continuă să servească scopului său declarat;
 • nu există, în continuare, alternative adecvate.

Revizuirile periodice vor acoperi, de asemenea, și alte probleme identificate pe durata exploatării sistemului, în special dacă politica HOTEL PAM BEACH de supraveghere video continuă să respecte legislația și instrucțiunile în vigoare și dacă este respectată în practică.

3.6. Soluții tehnologice care respectă viața privată

La comenzile de echipamente noi pentru sistem și, în măsura posibilului, HOTEL PAM BEACH va utiliza soluțiile tehnologice optime, care să se ridice la standardele și nivelul ultimelor tehnologii disponibile.

4. Zonele aflate sub supraveghere

Amplasarea camerelor de supraveghere și a unghiurilor de vizionare ale acestora se bazează pe o analiză a riscului, asigurându-se orientarea camerelor exclusiv către zonele cele mai importante dinăuntrul clădirii.

Pentru a monitoriza punctele de intrare și ieșire ale incintei HOTEL PAM BEACH, sunt prevăzute camere de supraveghere. În plus, sunt prevăzute camere care monitorizează puncte de legătură, precum și proximitatea anumitor zone de importanță majoră care necesită o securizare suplimentară, cum ar fi zonele unde sunt păstrate sume de bani, zona receptiei, cât și zonele de acces restricționat.

Nu se monitorizează zonele susceptibile să ofere un grad mai ridicat de discreție, cum sunt birourile și spațiile de agrement. Spațiile susceptibile să ofere un grad maxim de discreție, cum sunt camerele de de cazare din hotel, cabinele de duș, toaletele sau alte locații similare, nu sunt monitorizate niciodată.

Monitorizarea efectuată în afara perimetrului incintei HOTEL PAM BEACH este limitată către minim.

5 Categorii de date personale colectate și scopul colectării acestora

5.1. Caracteristici tehnice ale sistemului

Sistemul HOTEL PAM BEACH de supraveghere video este un sistem convențional. Toate camerele de supraveghere funcționează 24 ore/zi, 7 zile/săptămână. Calitatea imaginii în majoritatea cazurilor permite identificarea persoanelor aflate în zona de acoperire a camerei de supraveghere. Aceasta înregistrează imagini digitale înregistrându-se, imaginile captate, precum și timpul, data și locul. Nu utilizăm tehnologie de vârf sau supraveghere video inteligentă, nu interconectăm sistemul nostru cu alte sisteme și nu utilizăm înregistrările audio sau „CCTV cu sunet”.

5.2. Scopul supravegherii video

HOTEL PAM BEACH utilizează sistemul de supraveghere pentru a garanta siguranța, securitatea și controlul accesului. Sistemul de supraveghere contribuie la controlarea accesului în clădire și asigură securitatea și siguranța clădirilor, a personalului, turiștilor și a vizitatorilor, precum și bunurile și documentele prezente sau păstrate în sediu.

Sistemul de supraveghere video ajută la prevenirea, descurajarea, gestionarea și, dacă este necesar, anchetarea incidentelor legate de siguranță și securitate, a potențialelor amenințări sau a accesului fizic neautorizat, inclusiv a accesului neautorizat în clădiri sau la infrastructura IT.

5.3. Limitarea scopului

Sistemul nu este utilizat în alte scopuri decât cele menționate mai sus. De exemplu, nu este utilizat pentru a monitoriza prezența angajaților. Sistemul nu este utilizat nici ca instrument de anchetă în alte scopuri decât cele descrise mai sus, cu excepția cazului în care este vorba de un incident de siguranță fizică sau de o infracțiune. Înregistrările pot fi transmise organelor de anchetă în cadrul unei anchete disciplinare sau penale oficiale.

5.4. Camere web

HOTEL PAM BEACH nu utilizează camere web în scopuri legate de protecția siguranței și securității.

5.5. Categorii speciale de date

Sistemul de supraveghere video al HOTEL PAM BEACH nu are drept scop colectarea unor categorii speciale de date, cum ar fi originea rasială sau etnică, opiniile politice, credințele religioase sau filosofice, apartenența la sindicate sau date privind sănătatea sau orientarea sexuală. Cu toate acestea, sistemul poate prelucra date personale speciale privind sănătatea în situația în care printre turiștii sau vizitatorii hotelului se află persoane cu deficiențe de vedere sau persoabe cu dizabilități fizice ( de exemplu, cele aflate în cărucioare sau care folosesc rampa de acces destinată acestora).

Sistemul CCTV monitorizează aria minimă necesară pentru a asigura siguranța și securitatea clădirii. Având în vedere nivelul înalt al expunerii clădirii HOTEL PAM BEACH OLIMP din perspectiva securității (perimetrul este ușor accesibil), intrările și perimetrul HOTEL PAM BEACH sunt toate echipate cu camere de supraveghere. Scopul utilizării acestor camere nu este de a înregistra sau procesa categorii speciale de date, nici de a viza un individ, ci de a fi capabil de a preveni, a evalua și a ancheta incidente legate de securitate.

Operatorii sistemelor de monitorizare beneficiază de instructaje periodice cu privire la protecția datelor și la drepturile fundamentale.

6 Dreptul de acces la informații și beneficiarii acestora

6.1. Personalul intern și extern de securitate și întreținere

Sistemul computerizat CCTV nu permite operatorilor externi să descarce înregistrări pe suporturi media externe (cum ar fi DVD-uri sau chei USB). Astfel de operațiuni, care sunt întotdeauna înregistrate în registre speciale, pot fi efectuate exclusiv de funcționari ai HOTEL PAM BEACH din cadrul Compartimentului de Securitate.

Întreținerea sistemului de supraveghere video este, de asemenea, efectuată de un contractant, sub supravegherea unui funcționar de securitate al HOTEL PAM BEACH.

Obligațiile ambelor tipuri de agenți contractuali (securitate și întreținere) cu privire la protecția datelor sunt stabilite în scris și sunt obligatorii din punct de vedere juridic. Aceștia trebuie, de asemenea, să asigure o instruire adecvată a personalului propriu cu privire la protecția datelor.

6.2. Dreptul de acces la datele personale

Politica de securitate a HOTEL PAM BEACH cu privire la supravegherea video precizează și documentează cine are acces la înregistrările de supraveghere video și/sau la arhitectura tehnică a sistemului de supraveghere video, în ce scop și în ce constau drepturile respective de acces. În special, documentul precizează cine are dreptul:

 • să vizioneze imaginile în timp real;
 • să vizioneze imaginile înregistrate;
 • să copieze;
 • să descarce;
 • să șteargă;
 • să modifice imagini.

Drepturile de acces sunt stabilite prin decizia organelor de conducere a HOTEL PAM BEACH OLIMP

6.3. Formarea personalului cu privire la protecția datelor

Tot personalul cu drepturi de acces, inclusiv agenții de securitate externi și tehnicienii de întreținere, beneficiază de instructaj cu privire la protecția datelor.

6.4. Angajamente privind confidențialitatea

Personalul cu drepturi de acces, inclusiv personalul extern care efectuează operațiuni CCTV sau de întreținere a sistemului, semnează angajamente de confidențialitate pentru a garanta că nu transmit, nu arată sau nu divulgă nimănui în niciun fel conținutul imaginilor de supraveghere video, cu excepția destinatarilor autorizați.

6.5. Transferuri, comunicări și registre

Informațiile strânse ca urmare a procesării datelor personale, inclusiv imaginile CCTV, pot fi comunicate organelor judiciare sau de aplicare a legii pentru a ancheta sau urmări fapte penale. Aceste transferuri nu se efectuează decât la cerere. Nu au loc transferuri periodice sau de rutină.

De asemeni, persoanele ce au suferit o pagubă materială în incinta HOTEL PAM BEACH OLIMP, pot solicita pe baza unei cereri scrise, supusă i aprobării conducerii, accesul la vizionarea înregistrărilor video relevante asupra faptei incriminate.

7 Protejarea datelor personale

Pentru a proteja securitatea sistemului de supraveghere video ca întreg, inclusiv a datelor personale, se pun în practică o serie de măsuri tehnice și organizaționale.

Se iau toate măsurile posibile, tehnice și fizice, pentru a asigura securitatea sistemului și asigurarea protecției datelor, printre altele:

 • personalul (extern și intern) semnează acorduri de nedezvăluire și confidențialitate;
 • utilizatorilor li se acordă drepturi de acces numai la acele resurse care sunt strict necesare pentru a-și putea desfășura activitatea (pe baza necesității de a cunoaște);
 • întocmirea unei liste actualizate a tuturor funcțiilor/posturilor care au acces la sistem în permanență și descrie drepturile lor de acces.

8 Păstrarea datelor

Perioada de păstrare a imaginilor captate de sistemul de supraveghere video este de maximum 2 luni. Această perioadă de păstrare este esențială pentru investigațiile de securitate, deoarece din cauza prezenței utilizatorilor în diverse locuri de activitate, în multe cazuri reclamațiile sunt depuse după multă vreme de la incident.

Dacă este nevoie ca o imagine să fie păstrată pentru investigații ulterioare sau pentru a aduce dovezi în cazul unui incident de securitate, aceasta poate fi păstrată pe durata anchetei și, dacă este necesar, poate fi arhivată, odată cu ancheta, pentru o perioadă de până la un an.

9 Furnizarea de informații către public

Furnizăm publicului ( aceluia care trece pe lângă perimetrul HOTEL PAM BEACH și/sau aceluia care intră în incinta HOTEL PAM BEACH ) informații cu privire la supravegherea video cu eficacitate și în mod detaliat. În acest scop, urmăm o abordare multistratificată, care constă dintr-o combinație a următoarelor 3 metode:

 • anunțuri la fața locului pentru a alerta publicul (trecători, șoferi, vizitatori, personal etc.) cu privire la faptul că are loc o monitorizare și furnizarea unor informații esențiale cu privire la procesare;
 • disponibilitatea unui sumar al acestei politici de supraveghere video în cadrul Receptiei hotelului;
 • disponibilitatea acestei politici de supraveghere video pe site-ul de internet al HOTEL PAM BEACH OLIMP (www.hotelpambeach.ro), pentru persoanele care doresc mai multe detalii despre practicile instituției noastre referitoare la supravegherea video.

10 Drepturile de acces, rectificare și stergere a datelor personale

Publicul are dreptul de a avea acces la datele personale pe care le deținem cu privire la aceștia și de a le corecta și completa. Orice solicitare de acces, rectificare și/sau ștergere a datelor personale trebuie direcționată către:

HOTEL PAM BEACH OLIMP

Loc olimp, municipiul Mangalia, Complex Muntenia I3, camera 2, in incinta Hotel Muntenia, jud Constanta.

Adresa de poștă electronică: loc. Olimp, office@hotelpambeach.ro

Vom răspunde solicitărilor în mod amănunțit, în termen de 30 zile calendaristice. Dacă nu este posibil, solicitantul este informat cu privire la etapele ulterioare și motivul amânării în 30 zile. Chiar și în cele mai complexe cazuri, se va acorda acces sau un răspuns final motivat dacă se respinge solicitarea, în termen de cel mult 3 luni. Se vor lua toate măsurile pentru a răspunde mai devreme, în special dacă solicitantul declară că cererea este urgentă.

Dacă se solicită în mod specific, se poate stabili o vizionare a imaginilor sau solicitantul poate obține o copie a imaginilor înregistrate. În cazul unei astfel de cereri, solicitanții trebuie să-și declare identitatea dincolo de orice bănuială (de ex, trebuie să aibă asupra sa documente de identitate la vizionare) și, ori de câte ori este posibil, să desemneze, de asemenea, data, timpul, locul și circumstanțele în care au fost filmați de cameră. Trebuie, de asemenea, să furnizeze o fotografie proprie recentă, care să permită personalului de securitate să-i identifice în imaginile analizate.

Informatii colectate de www.hotelpambeach.ro

Pentru a realiza campanii publicitare mai apropiate de interesele dumneavoastra prin intermediul unor terte parti, in speta reteaua de publicitate Google, colectam o adresa IP, paginile web vizitate, data si ora la care au fost vizualizate, cat si interactiunea cu continutul de pe acest domeniu web, respectiv hotelcapitol.ro. Tehnologiile folosite pentru a colecta aceste date sunt cookies.

Ce sunt cookie-urile?

Un “Internet Cookie” (termen cunoscut si ca “browser cookie” sau “HTTP cookie” sau pur si simplu“cookie”) este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza Internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de către un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) si este complet “pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard-disk-ul utilizatorului). Un cookie este format din 2 parti: numele si continutul sau valoarea cookie-ului. Mai mult, durata de existenta a unui cookie este determinata; tehnic, doar webserverul care a trimis cookie-ul il poate accesa din nou in momentul in care un utilizator se intoarce pe website-ul asociat webserverului. Datorita cookie-urilor, site-ul retine, pe o perioada de timp, actiunile si preferintele dumneavoastra (login, limba, dimensiunea caracterelor si alte preferinte de afisare). Astfel nu mai trebuie sa le reintroduceti ori de cate ori reveniti la site sau navigati de pe o pagina pe alta.

Cum si de ce folosim cookie-uri?

Folosim cookies pentru a imbunatati utilizarea si functionalitatea site-urilor noastre si pentru a intelege mai bine modul in care vizitatorii utilizeaza aceste site-uri, precum si serviciile oferite de catre acestea. Stocarea de cookies pe calculatorul dumneavoastra ne ofera o modalitate usoara si convenabila pentru a personaliza sau a imbunatati experienta dumneavoastra pe site-urile noastre si pentru a face urmatoarea vizita mai placuta.

Cum pot opri cookie-urile?

Utilizatorii isi pot configura browserul sa respinga fisierele cookie. Dezactivarea si refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite sectiuni sau pagini ale site-ului impracticabile sau dificil de vizitat si folosit. Mai multe informatii despre cookie-uri puteti gasi pe site-ul www.allaboutcookies.org sau http://www.youronlinechoices.com/ro.

Utilizam aceste informatii descrise mai sus si pentru a personaliza mai bine tipul de publicitate pe care un utilizator l-ar putea vedea pe alte domenii web. De asemenea, colectam date anonime din cookies, in scopul de a identifica cat mai multe segmente de public, lucru care ii permite retelei de publicitate Google sa selectioneze cat mai relevant audienta online.

E-mail marketing

In urma rezervarilor pe care vizitatorii le fac pe site-ul nostru prin modulul de rezervari, dar si prin intermediul tuturor formularelor de pe site, hotelcapitol.ro colecteaza adresele de email, insa le pastreaza confidentialitatea, cu scopul de a va trimite newslettere despre noutati si oferte, oferind in acelasi timp optiunea de dezabonare prin intermediul fiecarui newsletter. Va asiguram ca adresele de email folosite de dumneavoastra pe site nu vor fi instrainate catre terte parti.

Daca Muntenia Estival 2002 SA. a obţinut in mod direct adresa de posta electronica a unui client, cu ocazia vanzarii catre acesta a unui produs sau serviciu, in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001, Hotel Pam Beach. poate utiliza adresa respectiva, in scopul efectuarii de comunicari comerciale referitoare la produse sau servicii similare, cu condiţia de a oferi in mod clar si expres clientilor posibilitatea de a se opune printr-un mijloc simplu si gratuit unei asemenea utilizari, atat la obtinerea adresei de posta electronica, cat si cu ocazia fiecarui mesaj, in cazul in care clientul nu s-a opus initial. Fiecare e-mail trimis de Hotel Pam Beach. va da de fiecare data posibilitatea de a refuza in orice moment continuarea primirii unor e-mail-uri cu subiect de marketing.

Pentru orice solicitare sau intrebare privind datele dumneavoastra cu caracter personal, va rugam sa ne contactati prin e-mail la office@hotelpambeach.ro sau prin telefon 0753 146 331.