Stimați clienți,

Dorim să clarificăm câteva aspecte foarte importante la care a trebuit să recurgem din acest an. Ne-am dorit dintotdeauna să vă oferim cele mai bune condiții și servicii de calitate. Astfel, în acest an am dezvoltat câteva PROIECTE DEOSEBITE: parcare privată, piscină nouă pentru copii + loc de joacă (interior și exterior), o piscină Infinity, cu apă sărată, ce aduce foarte multe beneficii organismului și pielii, cu plajă inundată și cu jeturi de hidromasaj, cu șezlonguri, umbreluțe, baldachine, Beach Bar și desigur, cu muultă muzică.

Parcarea privată, accesul la Infinity Pool + piscina pentru copii a fost GRATUIT în primele săptămâni de la inaugurare, deoarece am ales să se bucure toți clienții de aceste noi facilități, coroborate cu cele mai mici tarife la serviciile de cazare din stațiune.

Astfel, după primele săptămâni de la inaugurare, accesul la aceste noi facilități se va face CONTRA-COST, fiind facilități suplimentare pentru care clienții pot opta sau nu, precum serviciile SPA (masaj, terapie etc), care de asemenea, sunt opționale și CONTRA-COST.

Tarifele accesului la aceste noi facilități sunt mici, comparativ mai mici cu media tarifelor din stațiune.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm la relaxare!