Termenii și condițiile pentru utilizarea site-ului Hotel Pam Beach

Muntenia Estival 2002 SA

Apreciem foarte mult oaspeții noștri și vă recomandăm să citiți cu atenție termenii și condițiile hotelului nostru. Aici puteți găsi detalii legate de politicile noastre privind hotelul și Check-In/Check-Out, anulări, plată și multe altele. Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să nu ezitați să contactați hotelul, membrii personalului nostru vor fi foarte fericiți să vă ajute.

Atenție: Vă rugăm să citiți aceste condiții cu atenție înainte de a utiliza acest web site. Utilizarea acestui web site confirmă faptul că ați acceptat tacit termenii și condițiile scrise mai jos:

  • Toate paginile site-ului www.hotelpambeach.ro sunt proprietatea firmei Muntenia Estival 2002 S.A.
  • Toate codurile HTML, precum și controalele Active X deținute de acest web site sunt proprietatea firmei Muntenia Estival 2002 S.A.
Art.1. Condiții de utilizare

Informatiile si materialele folosite in acest site sunt rezervate de Muntenia Estival 2002 S.A. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest site in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site, fara acordul scris al  Muntenia Estival 2002 S.A.., este interzisa, toate acestea fiind protejate potrivit prevederilor legii dreptului de autor.

Datele și informațiile sunt prezentate în website-ul S.C. Muntenia Estival 2002 S.A. numai în scopuri informative.  Muntenia Estival 2002 S.A. își rezervă dreptul de a modifica sau schimba atât conținutul, cât și structura website-ului în orice moment și fără o notificare prealabilă.

Datele referitoare la alte companii sunt folosite cu acordul expres al tuturor părților implicate și pot fi schimbate sau modificate oricând la cererea acestora.

Art.2. Utilizarea site-ului

Muntenia Estival 2002 S.A. va autorizeaza sa explorati acest site numai daca utilizarea este in scop personal, necomercial, cu conditia sa mentineti toate simbolurile si textele cu privire la copyright si drepturile de proprietate pe care le contin materialele originale pe orice copie a materialelor. Nu puteti modifica in nici un mod materialele din acest site sau sa le reproduceti, sa le expuneti in public, sa le redistribuiti cu scop comercial. Utilizarea acestor materiale pe alte site-uri sau retele de calculatoare, in orice scop, este interzisa. Materialele din acest site sunt proprietatea Muntenia Estival 2002 S.A. si utilizarea neautorizata a acestora poate viola legea dreptului de autor. In conditiile nerespectarii acestor conditii, nu mai sunteti autorizati sa utilizati acest site si trebuie sa distrugeti toate materialele tiparite sau salvate in calculator.

Art.3. Prelucrarea informației

Informația va fi prelucrată de către www.hotelpambeach.ro  în deplină concordanță cu Regulamentul UE 2016/679, precum și cu orice altă legislatie aplicabilă pe teritoriul Romaniei, putand fi folosită în scopuri asociate comercializării serviciilor și produselor companiei, cum ar fi:

3.1. Procesarea comenzilor sau cererilor dumneavoastră;

3.2. Oferirea de produse și/sau servicii către dumneavoastră;

3.3. Facturare;

3.4. Soluționarea cererilor, întrebărilor sau a reclamațiilor dumneavoastră;

3.5. Realizarea studiilor de piață și de produs și marketingul produselor și al serviciilor Muntenia Estival 2002 S.A. și ale companiilor asociate/parteneri;

3.6. Contactarea dumneavoastră (inclusiv prin poștă, email, fax, mesaje text, pager sau telefon) în legătură cu oferte de produse și servicii ale Hotel Pam Beach si ale companiilor asociate/parteneri sau in legatura cu produse si servicii ale unor terte parti care credem ca ar putea fi de interes pentru dumneavoastra (in afara de cazul in care ne-ati adresat o cerere scrisa sa nu fiti contactat in acest sens);

3.7. Alocarea sau oferirea unor eventuale recompense, reduceri sau beneficii.

3.8. Soluționarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o comandă, la bunurile sau serviciile achiziționate;

3.9. Rambursarea contravalorii  produselor conform prevederilor legale.

Prelucrarea datelor dvs. pentru aceste scopuri este în cele mai multe cazuri necesară pentru încheierea și executarea unui contract între Muntenia Estival 2002 SA și dvs. De asemenea, anumite prelucrări subsumate acestor scopuri sunt impuse de legislația aplicabilă, inclusiv legislația fiscală și contabilă.

Art.4. Dezvăluirea informației

S.C. Muntenia Estival 2002 S.A. are dreptul să dezvăluie informația:

4.1. Companiilor asociate/parteneri, care pot folosi informatia in aceleasi scopuri ca si S.C. Muntenia Estival 2002 S.A.;

4.2. Tertelor parti specificate la art. 3.6;

4.3. Agentiilor de urmarire a creditelor (in afara de cazul in care avem o altfel de intelegere) care au dreptul de a schimba informatii despre tine cu alte organizatii si care pot tine evidenta persoanelor care au datorii.

4.4. societăților din cadrul aceluiași grup de societăți ca Muntenia Estival 2002 SA;

4.5. Furnizorilor de servicii de plată/bancare ;

4.6. Furnizorilor de servicii de cercetare de piață ;

4.7. Furnizorilor de servicii IT;

4.8. Altor societăți cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piață a serviciilor noastre.

În cazul în care ne revine o obligație legală sau dacă este necesar pentru a ne apăra un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autorități publice.

Ne asigurăm că accesul la datele dvs. de către terții persoane juridice de drept privat se realizeaza în conformitate cu prevederile legale privind protecția datelor si confidențialitatea informațiilor, în baza unor contracte încheiate cu aceștia.

Art.5. Transferul informației în afara României

În prezent, stocăm și prelucrăm datele dvs. cu caracter personal pe teritoriul României.

Cu toate acestea, este posibil să transferăm anumite date ale dvs. cu caracter personal unor entități localizate în Uniunea Europeană sau în afara Uniunii, inclusiv în țări cărora Comisia Europeană nu le-a recunoscut un nivel adecvat de protecție a datelor cu caracter personal.

Vom lua întotdeauna măsuri pentru a ne asigura că orice transfer internațional de date cu caracter personal este gestionat cu atenție cu scopul de a vă proteja drepturile și interesele. Transferurile către furnizorii de servicii și alte părți terțe vor fi întotdeauna protejate prin angajamente contractuale și, după caz, prin alte garanții, cum ar fi clauzele contractuale standard emise de Comisia Europeană sau schemele de certificare, precum Scutul de confidențialitate pentru protecția datelor cu caracter personal transferate din interiorul UE către Statele Unite ale Americii.

Ne puteți contacta oricând, folosind detaliile de contact expuse mai sus, pentru a afla mai multe informații despre țările în care transferăm datele dvs., perecum și garanțiile pe care le-am pus în aplicare cu privire la aceste transferuri.

Art.6. Drepturile dumneavoastră

6.1. Cu privire la prelucrarea informatiei, va aducem la cunostinta ca aveti urmatoarele drepturi:

a) de a obtine, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care va privesc sunt prelucrate de catre noi;

b) de a va opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia dumneavoastra particulara, ca date care va vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata, prelucrarea nu va mai viza datele in cauza;

c) de a va opune, in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care va vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele S.C. Muntenia Estival 2002 S.A. sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop;

d) de a inainta plangere, catre autoritatea de supraveghere in situatia in care considerati ca datele dumneavoastra nu au fost prelucrate conform legii;

6.2. Pentru situatiile prevazute la lit.a), lit.b) si lit.c) ne veti inainta o cerere scrisa, datata si semnata. In cerere veti preciza daca doriti ca informatiile sa va fie comunicate la o anumita adresa (chiar si e-mail) sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure predarea numai personal.

6.3. S.C. Muntenia Estival 2002 S.A. va va comunica masurile adoptate/informatiile solicitate in termen de 15 zile de la data primirii cererii.

Aveți dreptul să depuneți o plângere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. În România, datele de contact ale autorității de supraveghere pentru protecția datelor sunt următoarele:

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, Romania

Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212;

E-mail:anspdcp@dataprotection.ro

Fără a vă afecta dreptul dvs de a contacta în orice moment autoritatea de supraveghere, vă rugăm să ne contactați în prealabil, și vă promitem că vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problemă pe cale amiabilă.

Operatorul de date cu privire la site-ul nostru este: Muntenia Estival 2002 SA. Puteți contacta operatorul de date scriind la Muntenia Estival 2002 SA – Județul Constanța, Mun. Mangalia, Olimp, Complex Muntenia – I3, Camera nr. 2, în incinta Hotel Muntenia  sau prin e-mail la office@hotelpambeach.ro

Dacă aveți întrebări cu privire la această politică de confidențialitate, vă rugăm să contactați operatorul de date.

Art.7. Legăturile spre alte site-uri

Legaturile spre alte site-uri de pe acest site sunt oferite doar pentru a va ajuta. Daca utilizati aceste legaturi, veti parasi site-ul Hotel Pam Beach. S.C. Muntenia Estival 2002  S.A. nu a analizat aceste site-uri, nu controleaza si nu este responsabil pentru aceste site-uri sau continutul lor. Astfel, S.C. Muntenia Estival 2002 S.A. nu gireaza sau nu le reprezinta, inclusiv informatiile, software-ul si alte produse sau materiale gasite pe aceste site-uri sau orice rezultate care pot fi obtinute prin utilizarea lor. Daca decideti sa le utilizati, o faceti pe propria raspundere.

Art.8. Brand-urile

Hotel Pam Beach este brand înregistrat al Muntenia Estival 2002 S.A.

Art.9. Promoțiile

Toate promotiile sunt supuse disponibilitatii si inventarului Muntenia Estival 2002 S.A. isi rezerva drepturile sa schimbe, modifice sau sa anuleze promotiile in orice moment si fara anunt in prealabil.

Art.10. Disclaimer

MATERIALELE SI SERVICIILE OFERITE DE ACEST SITE SUNT OFERITE “ASA CUM SUNT” FARA NICI O GARANTIE DE ORICE FEL, INCLUZAND GARANTIILE DE COMERCIALIZARE, DE A SE POTRIVI PENTRU O ANUMITA UTILIZARE SAU DE NEINCALCARE A PROPRIETATII INTELECTUALE. S.C. Muntenia Estival 2002 S.A. ar putea face schimbari in materialele si serviciile din acest site, sau in produsele si preturile descrise, oricand fara anunt in prealabil. Materialele si serviciile din acest site ar putea sa nu mai fie actuale.

Art.11. Limitarea responsabilităților

S.C. Muntenia Estival 2002 S.A., furnizorii sai sau alte parti care sunt mentionate pe acest site, nu sunt responsabile in nici o circumstanta pentru orice fel de pierderi (incluzand, fara limitari, cele rezultate din profituri pierdute, pierderea datelor sau intreruperea activitatii) rezultate din utilizarea, incapacitatea de a utiliza sau din rezultatele utilizarii acestui site, a oricaror site-uri legate la acest site sau din materialele, informatiile sau serviciile continute pe oricare din aceste site-uri, indiferent daca sunt bazate pe garantie, contract sau orice alta teorie legala si indiferent daca a fost sau nu atentionat de posibilitatea aparitiei de astfel de pierderi. Daca utilizarea materialelor, informatiilor sau serviciilor de pe acest site are ca rezultat aparitia necesitatii de service, reparatii sau corectii ale echipamentelor sau a datelor, va asumati costurile presupuse de acestea. Legea aplicabila in aceste cazuri ar putea sa nu permita excluderea sau limitarea pagubelor aparute ca si consecinta sau din intamplare, astfel incat limitarea de mai sus sau excluderea nu se aplica in cazul dumneavoastra.

Art.12. Legile aplicabile

Acest site este administrat de Muntenia Estival 2002 S.A. din birourile sale din Județul Constanța, Mun. Mangalia, Olimp, Complex Muntenia – I3, Camera nr. 2, în incinta Hotel Muntenia. Muntenia Estival 2002 S.A. nu specifica faptul ca materialele sau serviciile de pe acest site sunt in concordanta sau disponibile pentru utilizarea in afara Romaniei si ca accesul din teritorii unde continutul lor este ilegal sau interzis. Nu puteti utiliza/exporta materialele si serviciile din acest site sau orice copie sau adaptare care violeaza orice lege sau reglementare aplicabila, incluzand fara limita legile si reglementarile statului roman. Daca accesati site-ul din afara Romaniei, o faceti pe propria dumneavoastra raspundere. Aceste conditii vor fi respectate in concordanta cu legile statului roman.

Art.13. Generalități

S.C. Muntenia Estival 2002 S.A. poate schimba aceste conditii oricand prin modificarea acestui anunt. Ar trebui sa vizitati aceasta pagina periodic, pentru a revedea aceste conditii. Anumite dispozitii ale acestor conditii ar putea fi anulate de anumite anunturi sau conditii legale localizate pe anumite pagini ale site-ului.

Check-In/Check-Out:

Check in : ora 17.00 ; Check – out : ora 11.00

Politica Anulării

Politica de anulare poate varia în funcție de tarif, datele rezervarii, sau situatii extreme. Vă rugăm să consultați confirmarea rezervării pentru a vizualiza politica de anulare. Dacă aveți nevoie de asistență suplimentară, sunați la hotel direct. În general, anulările se pot face cu 7 zile înainte printr-o notificare scrisă pentru rezervari individuale și cu 10 zile lucrătoare preaviz scris pentru grupuri.
* Ce nu este in conformitate cu termenii de anulare, oaspeții vor plăti tariful pe camera de 100%

Plata

Modalități de plata acceptate:

  • Cash – RON
  • Card – MasterCard ;   Visa
Fumatul

Toate camerele de hotel sunt camera pentru nefumatori. Fumatul in camera va fi penalizat cu 500 RON .

Oaspetii sunt bineveniti sa fumeze in zonele dedicate pentru fumat. Personalul nostru va va ghida spre zona de fumat.

Supraveghere video și pază